Image

Внесете го кодот од наградниот купон и учествувајте во наградната играcode

Image

Награди

При остварен промет од над 1500 денари на еден документ за купени артикли од трговската марка Dayco, добивате еден награден купон со кој може да учествувате во наградната игра и да бидете потенцијален добитник на една од 100-те награди:

 • + електричен тротинет
 • + SONY музички систем
 • + JBL мини звучници
 • + DAYCO ѕиден часовник
 • + маици
 • + џебни ламби
 • + течност за стакла
 • + спреј за каиши
 • + универзален лед за автомобили
 • + пасти за чистење раце
 • + силикони
Image

ПРАВИЛА НА ИГРА

Организатор на наградната игра е ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ. При остварен промет од над 1500 денари на еден документ за купени артикли од трговската марка DAYCO, добивате еден награден купон со кој може да учествувате во наградната игра и да бидете потенцијален добитник на една од 100-те награди: електричен тротинет Hamachi, Sony музички систем, JBL мини звучници, Dayco ѕиден часовник, маици, џебни ламби, течност за стакла, спреј за каиши, универзален лед за автомобили, пасти за чистење раце, силикони и многу други награди. Правила на наградната игра: Наградната игра трае од 01.12.2019 до 31.12.2019 година. За учество во наградната игра потребно е кодот добиен од наградниот купон да се регистрира на www.nagradnaigra.euro07.mk најкасно до 31.12.2019 година. Избраните добитни кодови ќе бидат објавени на 02.01.2020 година. Наградите може да се подигнат исклучиво со приложување на документ, фактура или фискална сметка и добитниот награден купон. Во наградната игра може да учествуваат сите клиенти на ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ. Наградната игра важи за клиентите на ЕВРО 07 МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ на територијата на Република Северна Македонија.