Внесете го кодот од купонот и учествувајте во наградната игра

  Награди

  Фондот на награди во “Наградна игра DAYCO“ се состои од:

  • 1х Електричен велосипед VIPER R 29 E-BIKE
  • 1х SONY музички систем
  • 3х JBL мини звучници
  • 4x лед џебна лампа CAT
  • 5x округлесто огледало за контрола JONNESWAY
  • 1x работен стол со тркала JONNESWAY
  • 23x торби за пазарење
  • 2x елеци
  • 8x силикон CORTECO
  • 10x маици
  • 5x универзален спреј за подмачкување
  • 14x спреј за чистење текстил
  • 19x летна течност за бришачи
  • 1x сет штрафцигери
  • 1x стега за демонтирање на рачки од брисачи
  • 1x работна маса за количка со алати
  • 1x сет гарнитура торакс со рачка

  ПРАВИЛА НА ИГРА

  Организатор на наградната игра е ЕВРО 07 ДООЕЛ, МАКЕДОНИЈА.

  При остварен промет од над 1500 денари на купени артикли од трговската марка DAYCO, добивате еден награден купон со кој може да учествувате во наградната игра и да бидете потенцијален добитник на една од 100те награди: електричен велосипед VIPER, SONY музички систем, JBL мини звучници, маици, џебни лампи, течност за стакла, сет штрафцигери, силикони и многу други награди.

  Правила на наградната игра: Наградната игра трае од 01.03.2022 до 31.03.2022 година.

  За учество во наградната игра потребно е кодот добиен од наградниот купон да се регистрира на www.nagradnaigra.euro07.mk, најкасно до 01.04.2022година. Добитниците ќе се избираат по случаен избор на ден 04.04.2022 годинa, а избраните добитни кодови со награди ќе бидат објавени на 05.04.2022 година.

  Доделувањето на наградите ќе се врши во периодот од 11-15.04.2022 година, после контактирање и во договор со добитниците. Наградите можат да се подигнат исклучиво со приложување на документ, фактура или фискална сметка и добитната грепка.

  Незадоволниот учесник во наградната игра  има право да поднесе приговор  против приредувачот на наградната игра во рок од 48 часа после објавувањето на добитниците.

  Во наградната игра може да учествуваат сите клиенти на ЕВРО 07 ДООЕЛ, МАКЕДОНИЈА.

  Во наградната игра не може да учествуваат вработени во ЕВРО 07 ДООЕЛ, МАКЕДОНИЈА.

  Правилата на наградната игра ги пропишува Евро 07 Македонија ДООЕЛ Скопје, а се применуваат по добиената согласност која ја дава Министерството за финансии.

  Меню